Avrupa zaferinden sonra hızla lige dönen siyah-beyazlılar, yarın Vodafone Arena'da Akhisar Belediye karşısında zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek
Avrupa zaferinden sonra hızla lige dönen siyah-beyazlılar, yarın Vodafone Arena’da Akhisar Belediye karşısında zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında perşembe akşamı Hapoel Beer Sheva’yı deplasmanda yenerek rövanş için büyük avantaj sağlayan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de de liderliğini korumak için yarın sahaya çıkıyor. Geçen hafta Karabük deplasmanında 2-1 yenilmesine rağmen şampiyonluk yarışındaki rakipleri de puan kaybedince ligin 21. haftasına 44 puanla lider olarak giren siyah-beyazlılar Akhisar Belediye karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek, yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Mehmet Metin yapacak. Müsabakanın 4. hakemi, Serkan Tokat. MAÇ NE ZAMAN, ST KAÇTA? Yarın saat 19.00’da Vodafone Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak. SAKAT VE CEZALILARBeşiktaş’ta PFDK’dan 4 maç ceza alan Duşko Tosic Akhisar karşısında yok. Akhisar Belediyespor’da ise Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Custodio bugün takımdaki yerini alamayacak. Sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, Talisca ve Rodallega'nın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 kazanmıştı. MAÇLARI BOL GOLLÜ GEÇİYOR İki takım arasında bugüne kadar oynanan 9 maçtan 4'ünü Beşiktaş, 2'sini Ege temsilcisi kazanırken, 3 müsabaka da berabere bitti. Taraflar arasındaki 9 karşılaşmada toplam 34 gol atılırken, maç başına gol ortalaması 3,7 oldu.