Beşiktaş Babel'le hayat buldu

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de 4.Hafta'nın açılış maçında Beşiktaş çok zor anlar yaşadığı maçta Karabükspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 4.Hafta'nın açılış maçında Beşiktaş çok zor anlar yaşadığı maçta Karabükspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

İlk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü altında geçen maçta siyah-beyazlı ekip biri Oğuzhan'ın ayağından penaltı olmak üzere çok sayıda net fırsattan yararlanamadı.

Ali Palabıyık'ın yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında Karabükspor daha diri gözüktü. Özellikle Yattabare ile rakip kalede tehdit unsuru olan ev sahibi takım 68.dakikada ikinci srı kartını, sonrasında da kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Tosic'in atılmasıyla oyunda büyük üstünlük kurdu.

Buna karşın oyundan düşmeyen Beşiktaş 79.dakikada oğuzhan'ın nefis pasında Babel'in attığı şık gol sonucu 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda Karabükspor'un yakaladığı pozisyonlarda kaleci Fabri gole izin vermeyince karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sezon ilk kez onbirde sahaya çıkan Negredo ve Lens iyi bir görüntü çizmedikleri maçın ikinci yarısında oyundan çıktılar.

Beşiktaş bu sonuçla 4 hafta sonunda puanını 10'a çıkartırken Karabükspor 5 puanda kaldı.

karabükspor beşiktaş maçı karabükspor beşiktaş ryan babel oğuzhan tosic ali palabıyık