Beşiktaş Gaziantep'in yıldızını istiyor

ABONE OL

Sezonu Fenerbahçe karşısında şampiyonluğu kaybederek noktalayan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Siyah-Beyazlılar'da ilk hedef Gaziantep'ten Jefferson.

Spor Toto Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun çalışmaları başladı. Transferde daha önce Pooh Jeter ile ilgilenen, oyuncuyu İstanbul'a getiren ancak anlaşamayan Siyah-Beyazlılar, Gaziantep'in pota altı oyuncusu Davon Jefferson ile ilgileniyor. 

İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU

Eurohoops'un haberine göre Ufuk Sarıca yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Beşikaş'ta takımın en büyük çıkış yakalayan oyuncusu olan Vladimir Stimac'ın ayrılma ihtimaline karşı Gaziantep'te müthiş bir performans sergileyen Davon Jefferson ile temasa geçti ve ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Ayrıca Birleşik Amerikalı oyuncu da ülkemizden teklif aldığını doğruladı. 

CANTU DA PEŞİNDE

Beşiktaş'ın yanında İtalyan basınında çıkan haberler göre Cantu'nun da oyuncuyu istediği ve Jefferson'ın bu teklifi de değerlendirdiği belirtildi. 

ÇIKIŞTA BÜYÜK PAY SAHİBİ

Ligin ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayarak play-off'lara 7. sıradan giren Gaziantep Basketbol'da 27 mücadelede yer alan Davon Jefferson, 18 sayı ve 9 ribaund ortalamaları tutturdu. 

beşiktaş gaziantep davon jefferson ufuk sarıcı vladimir stimac