Beşiktaş Ömer'le güldü
Spor Toto Süper Lig'in 7
Spor Toto Süper Lig'in 7.Hafta maçında geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
karşılaşma boyunca rakibinden üstün bir futbol ortaya koyan siyah-beyazlı ekip ilk yarıda Aboubakar ve Cenk'le önemli pozisyonlardan yararlanamadı.
İkinic yarıya Aboubakar-Ömer Şişmanoğlu değişikliğiyle başlayan Beşiktaş aradığı gole 67.dakikada kavuştu.
Andreas Beck'in pasında Ömer Şişmanoğlu kaleci muammer'in altından topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş bu golle sezonun ikinci deplasman galibiyetini almış oldu.
Siyah-beyazlı takım puanını 17'ye çıkartarak maç fazlasıyla lider olurken Kayserispor 5 puanda kaldı.
Öte yandan karşılaşmanın uzatma dakikalarında hakem Hüseyin Göçek Kayserisporlu Mabiala'yı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.