Beşiktaş - Rio Ave muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Rio Ave ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Beşiktaş ile Rio Ave kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Mücadele Smartspor'dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi kazanan takım, bir üst turda Milan-Bodo Glimt maçının galibiyle eşleşecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Lens, Vida, Wellington, N'Sakala, Boyd, Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Llajic, Larin

Rio Ave: Kieszek, Matheus, Borevkovic, Pinto, Santos, Augusto, Tarantini, Geraldes, Piazon, Moreira, Mane

Takımların son durumu

Bu tura Bosna Hersek ekibi Borac Banja'yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek helen rio Ave, Hırvatistan Ligi'nde ilk hafta Tondela ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş maçı için kısıtlı kadrosunda rotasyon yapmak zorunda kalan Portekiz ekibi, geçen sezonu 5. sırada tamamlayarak ülkesinde sürpriz bir işe imza atmıştı.

Sergen Yalçın aranıyor

Sergen Yalçın'ın koronavirüs hastalığına yakalanması sebebiyle ligde ilk 2 haftayı Murat Şahin önderliğinde geçen Beşiktaş, 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Trabzonspor maçındaki plan ne kadar doğru bulunduysa Anltalyaspor karşılaşmasındaki oyun o kadar eleştirildi. Siyah-beyazlılar, kendilerinden daha güçsüz takımlara karşı doğru oyunu bulmak zorundalar. Bu maç bunu başarabilecekler mi göreceğiz.

Portekiz takımlarına karşı 5 galibiyet

Avrupa kupalarında Rio Ave ile ilk kez eşleşen Beşiktaş, daha önce Portekiz takımlarıyla oynadığı 15 maçın sadece üçünü kazanabildi. Rio Ave ise kulüp tarihinde ilk kez üst üste iki Avrupa kupası maçı kazanmak için sahaya çıkıyor.