Beşiktaş'ta Michy Batshuayi bekleyişi! Golcü getiriyor...

ABONE OL

Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürerken Diego Costa yerine rota Michy Batshuayi'ye çevrilmiş durumda.

Golcü transferi için Luuk de Jong'tan istediği yanıtı alamayan, Diego Costa için şartlarını zorlayan Beşiktaş, 32 yaşındaki forvete Brezilya ekibi Altetico Mineiro da talip olunca rotasını Chelsea'nin 27 yaşındaki Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'ye çevirdi.

Geçen sezonu Crystal Palace'da kiralık geçiren, Chelsea'nin Lukaku'yu transferi sonrası İngiliz ekibinde forma giyme şansı azalan oyuncuya olan ilgi siyah-beyazlı taraftarı da heyecanlandırdı.

Batshuayi için mesaj yağmuru

Alex Teixeira'yı sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutan ve Brezilyalı oyuncunun İstanbul'a gelmeden önce Türkçe "Siz istediniz ben geliyorum" sözleriyle mest olan taraftar, Batshuayi için de mesaj bombardımanını devreye soktu.

Yönetimin Belçikalı santrfor için harekete geçmesi, siyah-beyazlı renklere gönül verenleri heyecanlandırdı. Alex Teixeira'da olduğu gibi 27 yaşındaki golcü de sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutuldu. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın "Come to Beşiktaş" (Beşiktaş'a gel) mesajı atıldı.

Eski takım arkadaşı devrede

Alex'te vatandaşı Josef faktörünü kullanan yönetim, 27 yaşındaki golcüyü ikna için de Marsilya'dan takım arkadaşı Kevin N'Koudou'yu devreye sokacak. Futbolcu ikna edilip, Chelsea karşısına daha güçlü bir şekilde çıkılacak. (Sabah)