Beşiktaş'ta prim krizi

ABONE OL

Geçen sezon üçüncü yıldızı takmayı başaran Beşiktaş'ta şampiyonluk primlerinin yatırılmamamış olması, krize neden oldu. Kişi başı 300 bin TL primlerin yatırılması için oyuncular bekliyor.

Geçen sezon üçüncü yıldızı takmayı başaran Beşiktaş'ta şampiyonluk primlerinin yatırılmamamış olması, krize neden oldu. Kişi başı 300 bin TL primlerin yatırılması için oyuncular bekliyor. Fikret Orman yönetimi, son şampiyonluğun primleri için ise kaynak bulamadı.

Yabancılar prim konusunda tepkili

Yabancı futbolcular prim alma konusunda tepkili ve yönetimin geciktirdiği görevini yerine getirmesini bekliyor. Yabancı futbolcular, "Şampiyonluk primi normalde sezon sonu ödenir. Yönetim iyi niyetle çalışıyor. Bugüne kadar bütün sorumluluklarını da yerine getirdiler. Ama şampiyonluk primleri konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Hak ettiğimiz paraları almak istiyoruz. Yönetimin bu sorunu bir an evvel çözeceğini umuyoruz" diyor.

beşiktaş kriz beşiktaş prim beşiktaş prim krizi fikret orman prim krizi fikret orman prim fikret orman şenol güneş krizi