Beşiktaş'ta sağ kanat operasyonu! İki aday var
Alanya'da sürpriz bir mağlubiyet alan Beşiktaş'ta orta saha ve sağ kanat arayışında son aşamaya geçildi.
Vincenzo Italiano yönetiminde sezona fırtına gibi başlayarak 6’da 6 yapan Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında büyük hayal kırıklığına uğradı. Hakem kararlarının damga vurduğu müsabakadan puansız ayrılan Kartal’da orta saha ve sağ kanat arayışı hız kazandı.
Siyah-beyazlılar, Newcastle’ın Joe Willock için 20 milyon euro bonservis istemesi yüzünden rotayı Juventus’un 23 yaşındaki orta sahası Fabio Miretti’ye çevirmişti. İtalyan kulübüne 13-14 milyon euro düzeyinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Beşiktaş’ın, Miretti için çok ısrarlı olduğu ifade edildi.
Juventus, Beşiktaş’ın cazip teklifini kabul ederse 10+4 yabancı kriterine de uygun olan İtalyan futbolcu hemen kadroya dahil edilecek. Orta sahada hem 6 hem 8 numara oynayabilen Miretti, Juventus forması ile geçen sezon 31 maçta 1 gol, 3 asiste imza atmıştı.
Kartal, Cezayirli sağ kanat Faris Ghedjemis için ise Frosinone ile kıran kırana pazarlıklara devam ediyor. İtalyan kulübüne şimdiye kadar Ghedjemis için en iyi teklifi Beşiktaş’ın yaptığı öğrenildi.