Beşiktaş'ta Volkan Şen atağı

ABONE OL

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un İngiltere'ye gitme ihtimali artınca Kara Kartallar, hücuma takviye için yerli futbolculara yöneldi. Beşiktaş Volkan Şen transferi için düğmeye bastı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un İngiltere'ye gitme ihtimali artınca Kara Kartallar, hücuma takviye için yerli futbolculara yöneldi. Beşiktaş Volkan Şen transferi için düğmeye bastı. Daha evvel Trabzonspor ve Bursaspor'da başarılı bir performans sergileyen Volkan Şen, Beşiktaş'ın dikkatini çekti. Şenol Güneş ile başarılı bir form grafiği yakalayan Şen, yeniden Şenol Güneş ile çalışmak istiyor.

Cenk Tosun transferi mecbur bırakıyor

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un İngiltere'ye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Cenk'in ayrılması halinde kulübün yerli bir kanat oyuncusuna yönelmesi bekleniyordu. Negredo'nun yedeği Mustafa Pektemek olacak. Ayrıca son dakika transferi ile forvet hattı da güçlendirilemeye çalışılacak.


Cenk Tosun'un maç içerisinde kanat da oynaması nedeniyle Cenk'in ayrılığı, Beşiktaş'ın kanadını kırabilir. Ancak Şenol Güneş'in onayı ile, Beşiktaş yönetimi bonservisi elinde olan Volkan Şen'i kadroya katmak istiyor. Oyun içerisinde yorgun savunmayı yıpratması için Volkan Şen'in oyuna girebileceği planlanıyor.

Volkan Şen ve Beşiktaş istekli

Beşiktaş yönetimi, Volkan Şen'in menajeri ile ilk teması kurdu. Volkan Şen'in de Beşiktaş'a transfere sıcak bakması nedeni ile transferde bir sonraki aşamaya geçildi. Volkan Şen ve Beşiktaş yönetimi maaş ve sözleşme süresi gibi konularda anlaşma sağlayabilir ise 30 yaşındaki kanat oyuncusu Beşiktaş forması giyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor

Volkan Şen, Bursaspor forması ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmişti. Deneyimli kanat oyuncusu bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek ve Avrupa vitrinine çıkabilmek için Beşiktaş forması giymek cazip geliyor.

volkan Şen beşiktaş volkan Şen transferi volkan Şen Şenol güneş Şenol güneş volkan Şen Şenol güneş trabzonspor Şenol güneş volkan volkan Şen beşiktaş transferi volkan Şen transferi yeni volkan Şen sözleşme volkan Şen maaşı volkan Şen bonservis volkan Şen Şampiyonlar ligi volkan Şen monaco volkan şen porto volkan Şen leipzig