Beşiktaş Talisca'nın alternatifini buldu

ABONE OL

Bu sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Talisca'nın Manchester United'da oynamaya sıcak baktığını açıklamasının ardından Beşiktaş, bu oyuncu için alternatifleri bakmaya başladı.

Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele edecek ve buna uygun olarak kadro kalitesini güçlendirecek Beşiktaş'ta takımın en önemli isimlerinden Talisca'nın United'ın girişimleri sonrası açıklama yapması yönetimi harekete geçirdi. 

TALISCA'NIN ALTERNATİFİ FRANSA'DA

Fanatik'in haberine göre Brezilyalı oyuncunun ayrılma ihtimaline karşı alternatifleri arayan başkan Fikret Orman ve ekibi, aradığı ismi Fransa'da buldu. Adı daha önce de hem Beşiktaş hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılan Hatem Ben Arfa'ya yönelen Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuyu olası ayrılık için takibe aldı. 

PSG'DEN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Geçtiğimiz sezon başında Nice'ten PSG'ye bedelsiz giden ancak forma şansı bulmakta çok zorlanan Hatem Ben Arfa'nın bir de teknik direktör Unai Emery ile yaşadığı sorunların ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 


SADECE 10 KEZ İLK 11'E GİRDİ

PSG'nin üç kupayla kapattığı sezonda Fransız oyuncu,10'u ilk 11 olmak üzere toplamda 32 maçta forma giydi. Bu mücadelelerde 1157 (ortalama 36) dakika süre 30 yaşındaki hücum oyuncusu 4 gol atıp 2 de asist yaptı. 

beŞİktaŞ talisca manchester united psg hatem ben arfa