Beşiktaş'tan Sorloth için açıklama geldi

ABONE OL

Beşiktaş Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Sörloth ve transfer söylentileri hakkında konuştu.

Beşiktaş Sportif Direktör Ceyhun Kazancı basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yeni sezon ve transfer konularını değerlendirdi.

Ceyhun Kazancı, transfer iddiaları çıkan Sörloth ve yeni sezonda Beşiktaş forması giyece Gedson hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Sörloth ile ilgili soruya yanıt veren Kazancı, ''Adı geçen Sörloth, Aboubakar... Bu oyuncuları doğru zamanda almak gerekiyor. Bunların maaşları bir zamanlar bir milyonun altındaydı. Bu şekilde transfer yapmak istiyoruz, tam tepeye çıktığı zaman değil. Çok imkansız değil. Kolay transfer olabilir, niye olmasın?'' dedi.

Gedson hakkında da konuşan Kazancı, ''Gedson’u aldık. Maaşa baktığımızda Türkiye standartlarında. Amacımız aşağılarda kalan maaşlarla almak. Oyuncuyu satabilmek için maaşları da o seviyede tutmak lazım. Gedson önemli bir yıldızdır, maaşları o seviyelerde. İllaki 2,5-3 milyon seviyelerinde bonservis paraları vermenize gerek yok. Tabii golcüde bir tık daha fazla verme durumunda kalacağız'' ifadelerini kullandı.

alexander sorloth beşiktaş