Beşiktaş, yeni Ghezzal arıyor

ABONE OL

Beşiktaş, martta takıma dönmesi beklenen Cezayirli oyuncunun bölgesine takviye yapmaya hazırlanıyor. Hedeflenen tarihte takıma dönse bile bu periyotta 11-12 maçı kaçırması beklenen Ghezzal'ın alternatifinin bulunması için scout ekibi çalışmalara başladı.

Beşiktaş’ta teknik heyet takımın en önemli hücum silahlarından biri olan Rachid Ghezzal’ın takıma dönmesini beklerken yıldız futbolcunun alternatifleri için de arayışlar başladı.

Siyah beyazlı takımın kulüp doktorları tedavilerini sürdürdükleri Cezayirli futbolcunun şubat ayı sonunda sahalara döneceği yönünde rapor vermeleri üzerine teknik direktör Şenol Güneş ve ekibi Ghezzal’ın bölgesine takviye için çalışmaların startını verdi.

Mart başına kadar 3-6 Mart’ta deplasmandaki Fenerbahçe karşılaşması dahil 1’i kupada 10’u Süper Lig’de olmak üzere Beşiktaş kritik maçlara çıkacak. Bu periyotta takımın çeyrek finale yükselmesi durumunda oynanacak maç sayısı 12’yi bulacak. Ghezzal’ın yerine Transfer yapılmasını isteyen teknik heyetin talebi doğrultusunda scout ekibinin belirleyeceği isimlerle görüşmeler yapılacak. (Spor Arena)