'Bir şey kaybetmedik'

ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın sözleri;

İlk yarı dengeli bir oyun vardı. İlk yarının sonunda taçtan geçiş yedik. Frikik oldu ve golü yedik. İkinci yarıda tamamen istatistikler, veriler, ortalar, pozisyonlar şampiyon gibiydi. Her türlü şutu, kenar ortayı, pozisyonu da denedik. Oyun içinde bunlar var. Özellikle ikinci yarıdaki baskılı oyun bir şampiyonluk oyunu. Bunlar bu işin içinde var."

Bir şey kaybetmedik

Biz bir şey kaybetmedik. Stres de oluşturmuyor. Kaliteli bir takımız. Deplasmanda gider kazanırız, bir bakarsın bitmiş iş... Kaybettiğimiz bir şey yok, böyle de bir algı olmasın. 5 puan lazımdı, 4 puana düştü; o da rakipler tüm maçlarını kazanırsa...

Kredileri bunun için aldık

Takımımız kaliteli. 33 haftada sallanan bir takım olmadık. Oyun ve skor olarak sallanmadık. İlk defa 3 beraberlik üst üste oluyor. Bizim takım kaliteli, bakarsın deplasmanda kazanır gelir. Biz kredileri, başından beri bunun için aldık. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Böyle bir algı olmasın. Oyuncuların mücadelesi, taraftarın destekleri için teşekkür ediyorum.