"Bizi başka takımlarla karıştırmayın!"

ABONE OL

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena'daki müsabakanın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Nazifoğlu şöyle konuştu:

Biz Eren'i öyle goller atacak diye aldık. Ali Sami Yen Arena'da '3, 3' seslerini özlemiştik. Hafta içinde suni bir gündemle de uğraştık ama kazandık. Biz Tolga Ciğerci'yi aldığımız zaman, bu adam oynamaz Galatasaray'da dediler. Eleştirirken, tebriği de yapmak lazım. Riekerink'e Sneijder ile ilgili çok densiz bir soru soruldu. Sneijder mi kadroyu yapıyor diye soruyorlar. Bu soruyu başkasına sorabiliyor musunuz? Bu adam kibar diye böyle soru soruluyor. Hoş değil. Tarihimizde böyle bir şey olmadı. Bizi başka takımlarla karıştırmayın!

Haber: Fanatik