Boşnak oyuncu resmen açıkladı! ''Beşiktaş''

ABONE OL

Süper Lig'de üst üste kazandığı maçlarla moral depolayan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı ekibin gündeminde olduğu iddia edilen Kasımpaşalı Boşnak oyuncu Haris Hajradinovic, ülke basınına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'de sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek yılın çalışmalarına hız veren kulüpler, çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle ligin 4 büyük kulübü olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor birçok isimle temaslarını sıklaştırırken, bu kez Süper Lig'de forma giyen isimden flaş bir itiraf geldi.

Kasımpaşa'nın Boşnak oyuncusu Haris Hajradinovic, ülkesinin basınına verdiği bir röportajda flaş açıklamalarda bulundu. Boşnak basınından Sport1 internet sitesine çarpıcı açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki oyuncu, formasını giymek istediği ekibi de açıkladı.

'Beşiktaş formasıyla oynamak istiyorum'

Kasımpaşa'dan ayrılıp ayrılmayacağının sorulması üzerine, "Zamanı geldiğinde, bir teklif varsa oturup konuşacağız" diyen oyuncu, Beşiktaş'a transfer olup olmama şansının sorulması üzerine çarpıcı bir itirafta bulundu.

Hajradinovic "Doğru, bir gün Beşiktaş formasıyla oynamak istiyorum, ancak bir sonraki dönemde neler olacağını göreceğiz. Hiçbir şeyin imkansız olmadığını söylemeliyim" dedi.

kasımpaşa beşiktaş