Brezilya - Arjantin karşı karşıya

ABONE OL

Belo Hoizonte kentinde oynanacak bu önemli karşılaşma bu sabaha karşı TSİ 03.30'da TRT SPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Brezilya'da düzenlenen Copa America'da beklenen gün geldi. Şampiyonluğun iki büyük adayı Brezilya ve Arjantin bu gece yarısı karşı karşıya geliyorlar.

Copa America'daki son şampiyonluğunu 12 sene önce kazanan ev sahibi Brezilya, güçlü rakibini mağlup ederek kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Arjantin kaptanı Lionel Messi'yi görmezden gelemeyeceklerini söyleyen teknik direktör Tite, ''Onun gibi bir oyuncuyu durdurmak kolay olmayacak ama doğru işler yaparsak sorun yaşamayız.'' yorumunu yaptı..

Turnuva öncesi sakatlanan Neymar'dan yoksun olan Sambacılar'ın kalecisi Allison Becker ise, ''Sahada neler yapacağımıza iyi odaklanmamız gerekiyor. Sadece Messi ile değil Aguero gibi yıldızlarla da baş etmek zorundayız'' ifadesini kullandı.

Turnuvada Venezuela, Peru ve Bolivya ile birlikte A Grubu'nda yer alan Brezilya, 3 maçta topladığı 7 puanla birinci olarak çeyrek finale kalmayı başarmış, çeyrek finalde ise 0-0 biten 90 dakikanın ardından Paraguay'ı penaltılarla elemişti.

Messi ve Arjantin şanssızlığına son verebilecek mi?

Copa America'da son 5 turnuvada 4 kez final oynayıp, kupayı bir türlü kazanamayan Arjantin, bu şanssızlığına son vermenin peşinde.

Tüm ülkenin beklediği maça en iyi şekilde hazırlandıklarına vurgu yapan teknik direktör Lionel Scaloni, ''Turnuvadaki en kritik karşılaşmamıza çıkıyoruz. Takım olarak gerekli çalışmaları yaptık ve kazanmak için mücadele edeceğiz'' şeklinde konuştu.

B Grubu'nda Kolombiya, Paraguay ve Katar ile mücadele eden Arjantin, 3 maçta topladığı 4 puanla ikinci olarak son anda çeyrek finale kalmış, çeyrek finalde ise Venezuela'yı 2-0'lık skorla elemişti.

Belo Hoizonte kentinde oynanacak bu önemli karşılaşma bu sabaha karşı TSİ 03.30'da TRT SPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek. 

Karşılaşmanın hakemi Ekvadorlu hakem Roddy Zambrano.

Muhtemel 11'ler: 

Brezilya: Alisson - Dani Alves, Marquinhos, Silva, Felipe Luis - Artur, Casemiro - Gabriel Jesus, Coutinho, Everton Soares - Firmino

Arjantin: Armani - Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico - Javier de Paul, Paredes - Acuna, Messi, Aguero - Lautaro Martinez

Copa America'daki ikinci yarı final maçı ise yarın sabaha karşı 03:30'da Şili ile Peru arasında oynanacak.

copa america brezilya arjantin maçı ne zaman hangi kanalda lionel messi