Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi Bruma'nın teknik direktör İgor Tudor tarafından Rize'ye götürülmemesi kulüpte büyük bir krize neden olmuştu
Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi Bruma'nın teknik direktör İgor Tudor tarafından Rize'ye götürülmemesi kulüpte büyük bir krize neden olmuştu. Geçtiğimiz gün konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Galatasaray'da Bruma krizi tatlıya bağlandı... Teknik direktör İgor Tudor'un yıldız futbolcu Bruma'yı Çaykur Rizespor maç kadrosuna almaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bruma'nın ilk 11'de oynamayacağı nedeniyle Tudor'a kapris yaptığı ve bu yüzden kadro dışı kaldığı öğrenilmişti. Karşılaşma sonrasında yönetici Levent Nazifoğlu, "Bu konuda Tudor'un arkasındayız" sözleri Bruma'ya geri adım atmasına neden oldu. Hata yaptığını kabul eden Portekizli yıldızın dün yönetimden ve teknik direktör İgor Tudor'dan özür dilediği öğrenildi. Tudor da 22 yaşındaki futbolcunun özürünü kabul ederken, kriz de böylelikle daha da büyümeden çözülmüş oldu. TEPKİNİN NEDENİ SÖZLEŞME Öte yandan Bruma’daki moral bozukluğunun sebebinin sözleşme konusundan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Gelecek sezon mukavelesi bitecek olan Portekizli futbolcuyla yönetim 5 senelik yeni sözleşme yapmayı planlarken, 1.2 milyon Euro’luk ücretini de 2 milyona çıkartmaya karar vermişti. Ancak bu konuda henüz somut bir adım atılmaması Bruma’yı düşündürüyor. (: Fanatik)