Bugün kaçırılmayacak 4 maçı belirledik

ABONE OL

Futbolda heyecan Perşembe günü de devam ediyor. Avrupa'da bugün takip edilmesi gereken 4 maçı, yayın programını ve detayları sizler için derledik...

Bugün özellikle Premier League ve La Liga'da birbirinden kritik maçlar oynanacak. Chelsea ile Manchester City'nin maçı, bugün Premier League'de şampiyonu belirleyebilir. La Liga'da ise alt sıraları çok yakından ilgilendiren kritik bir maç bizleri bekliyor.

İşte günün en önemli 4 maçı ve detaylarıı;

20:00 / Southampton - Arsenal

Arsenal koronavirüs arasından dönüşte ciddi bir kabuş yaşıyor. İlk maçta Arsenal'e farklı mağlup olan Arteta'nın öğrencileri, Brighton deplasmanında da 1-0'lık skoru koruyamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Southampton ise son karşılaşmada Norwich'i yenerek biraz olsun düşme stresinden kurtuldu. Rahat bir Southampton ile istim üstünde Arsenal'in bu mücadelesini S Sport'tan izleyebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler

Southampton: McCarth, Valery, Stephens, Bednarek, Bertrand, Armstrong, Ward-Prowse, Hajbjerg, Redmond, Ings, Obafemi

Arsenal: Martinez, Bellerin, Holding, Mustafi, Tierney, Ceballos, Guendouzi, Saka, Pepe, Aubameyang, Nketiah

20:30 / Eibar - Valencia

Eibar ara sonrasında oynadığı 3 maçta yalnızca 2 puan toplayabildi ve 17. sıraya kadar geriledi. Valencia ise Avrupa bileti yarışında ciddi yara almşken son maçta Osasuna'yı mağlup ederek moral kazandı. Mutlak 3 puana ihtiyacı olan iki takımın karşılaşması Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Eibar: Dmitrovic, Correa, Oliveira, Bigas, Cote, Leon, Exposito, Alvarez, Orellana, Garcia, Charles

Valencia: Cilessen, Wass, Guilamon, Paulista, Gaya, Torres, Parejo, Kondogbia, Guedes, Moreno, Gomez

22:15 / Chelsea - Manchester City

Sezonun en kritik maçlarından birine tanık olacağız. Manchester City'nin Londra'da puan kaybetmesi halinde Liverpool ilk Premier Lig şampiyonluğuna ulaşabilir. Chelsea'nin ise ilk 4'teki yerini sağlamlaştırmak ve 3. sıradaki Leicester City'e yaklaşabilmek için galibiyetten başka çaresi yok. Bu dev maç S Sport'tan yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Pulisic, Giroud

Manchester City: Ederson, Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy, Bruyne, Rodrigo, İlkay, Sterling, Foden, Jesus

23:00 / Real Betis - Espanyol

Artık Espanyol için çanlar çalıyor. Korona arasından sonra 3 maçta 4 puan toplayan Espanyol, bu çıkışa rağmen 24 puanla ligin dibinde yer alıyor. Real Betis ise 3 maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alabildi ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı 8'e kadar düştü. Puan kaybına tahammülü olmayan bu takımların mücadelesi Smart Spor ekranlarından yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Real Betis: Robies, Emerson, Mandi, Bartra, Moreno, Guardado, Gonzalez, Canales, Fekir, Tello, Moron

Espanyol: Lopez, Vila, Lopez, Naldo, Lopez, Darder, Sanchez, Roca, Embarba, Calleri, Lei

liverpool chelsea manchester city