Bundesliga'da deplasman takımlarının günü oldu

ABONE OL

Bundesliga'da gün deplasman takımlarının günü oldu. Dortmund, Leverkusen ve Werder Bremen kazanırken, bir maç berabere sona erdi.

Bundesliga'da 27. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Cumartesi 16:30 seansında 4 maç oynanırken, 3 deplasman takımı sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Wolfsburg 0 - 2 Dortmund

Geçen hafta derbide Schalke'yi farklı mağlup eden Borussia Dortmund, zirve takibini Wolfsburg'u 2-0 yenerek sürdürdü. Goller Raphael Guerreiro ve Achraf Hakimi'den gelirken Borussia Dortmund puanını 57'ye çıkardı.

B. M'Gladbach 1 - 3 Leverkusen

Bayer Leverkusen kazanmaya devam ederken, Kai Havertz de şov yapmayı sürdürüyor. B. M'Gladbach deplasmanında Leverkusen 3-1 kazanırken, Kai Havertz 2 gol kaydetti. 2020 yılında Bundesliga'da en çok gol katkısı veren oyuncu olan Kai Havertz için hafta arasında Owen Hargreaves 'Michael Ballack ve Mesut Özil karışımı bir futbolcu' ifadelerini kullanmıştı.

Freiburg 0 - 1 W. Bremen

Werder Bremen 7 maçlık galibiyet hasretini Freiburg deplasmanında sonlandırdı. Bremen Leonardo Bittencourt'un 19. dakikadaki golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Paderborn 1 - 1 Hoffenheim

Bundesliga'nın son sırasında yer alan Paderborn, kötü gidişatını Hoffenheim karşısında da sonlandıramadı. İki ekip karşılıklı birer gol ile sahadan birer puanla ayrıldı. 

bundesliga leverkusen dortmund bremen freiburg wolfsburg kai havertz