Burak'ın yerine Choupo-Moting

ABONE OL

Forvet arayışındaki Beşiktaş yönetimi önce Burak Yılmaz'ı gündemine aldı, ancak başkan Fikret Orman ve bazı yöneticilerin vetosu üzerine Schalke ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu oyuncuya yöneldi.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet hattında hem Vincent Aboubakar’ın, hem de Demba Ba’nın durumlarının belirsizliği, siyah-beyazlı yönetimi yeni arayışlara yöneltti.

Bu konuda Beşiktaş’ta çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, Çin’de oynayan ve Türkiye’ye dönmeyi istediğini dile getiren milli futbolcu Burak Yılmaz’ı gündeme aldı. Daha önce Beşiktaş forması da giyen ve Trabzonspor’un da listesinde olduğu bilinen Burak Yılmaz’ın adı konuşulunca yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in görüşünü aldı.

KICKER DERGİSİ YAZDI

Güneş, “Eski oyuncum. Getirirseniz itiraz etmem” diyerek fikrini belirtti. Ancak daha sonra başkan Fikret Orman ve beraberindeki bazı yöneticilerin Burak Yılmaz için olumlu kanaat vermediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine Burak Yılmaz transferini rafa kaldıran Beşiktaş’ta sürpriz bir isim de gündeme geldi.

Almanya’da yayınlanan ünlü Kicker dergisi, Schalke ile sözleşmesi sona eren golcü oyuncu Maxim Choupo-Moting için Türkiye’den Trabzonspor’dan sonra Beşiktaş’ın da ikinci talip olarak ortaya çıktığını yazdı.

Kanatlarda da görev yapan Kamerunlu futbolcu, 3 yıldır Schalke forması giyiyordu. Bu sezon 39 resmi maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu 2 gol atıp 5 asist yaptı.
Kaynak: Sabah

beşiktaş burak yılmaz choupo-moting