Burak Yılmaz konusunda flaş gelişme

ABONE OL

Adı Beşiktaş'la anılan milli futbolcunun iki yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Çin kulübü Beijing Guoan'dan alacaklarına karşılık bonservisin alabileceği, siyah-beyazlıların bu formüle sıcak baktığı öne sürüldü.

Futbol kariyerini Çin’in Beijing Guoan takımında sürdüren ve son dönemde hem Trabzonspor, hem de Beşiktaş için adı geçen Burak Yılmaz konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Yeni sezonda forvet hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş’ta, bonservisi Porto Kulübü’nde bulunan Vincent Aboubakar konusundaki belirsizlik sürerken, Burak Yılmaz’ın yeniden siyah-beyazlı takıma dönebileceği iddiaları yüksek sesle telaffuz edilmeye başlanmıştı.

BURAK DA AYRILMAK İSTİYOR

Burak Yılmaz’ın, 2 yıl daha sözleşmesi olan Çin kulübünden ayrılmak istediği ve alacakları karşılığında serbest kalma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Milli futbolcunun Beşiktaş’a bonservis bedeli olmadan gelmesi halinde transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz’ın daha önce siyah-beyazlı formayı giyen önemli futbolcularından biri olduğunu vurgulayarak, milli yıldızın dönüşüne sıcak bakacağı mesajını vermişti.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde eski öğrencisi olan Burak Yılmaz’ın takıma alınmasına olumlu yaklaştığı biliniyor. Burak, Şenol Güneş’in çalıştırdığı dönemde forma giydiği Trabzonspor'da 93 maça çıkarken 58 gol atmıştı.
Kaynak: NTV Spor

beşiktaş burak yılmaz trabzonspor