Büyük transfer aşkı! Liverpool ve Timo Werner

ABONE OL

Liverpool'un bu yaz transferde tek bir önceliği var, o da Red Bull Leipzig'in forveti Timo Werner...

Premier Lig'de korona öncesi şampiyon olarak anılan Liverpool, transfer için yaz dönemini bekliyor. Yazın kırmızıların öncelik verdiği isim ise Leipzig'in forveti Timo Werner. Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp'un vatandaşı Werner'i istediği biliniyor. Hatta korona döneminde Klopp, Werner ile görüntülü olarak internet üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. Transfer tarihine geçecek bu görüşmede Klopp'un Werner'den olumlu cevaplar aldığı belirtiliyor.

WERNER'İN DE GÖNLÜ VAR

Bu sezon Leipzig adına 27 gol atan 24 yaşındaki Werner de Klopp ve Liverpool'a karşı boş değil. Golcü futbolcu, ''Premier Lig'de oynamak çok zevkli olur. Klopp, dünyanın en iyi teknik direktörü'' açıklamasıyla Liverpool'a yeşil ışık yakmıştı.

TAM KLOPP'UN ARADIĞI FORVET

Peki Klopp, Timo Werner'i neden bu kadar istiyor? Alman teknik direktör, oyun anlayışına Werner'in çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyor. 24 yaşındaki forvet, daha çok bitiriş noktasında bulunsa da her iki kanatta da oynayabiliyor. Yani duran bir forvet değil, aksine oldukça hareketli bir forvet. Tam da Klopp'un istediği gibi.

ÖLÜMCÜL ÜÇLÜ + WERNER

Salah, Mane ve Firmino üçlüsüyle zaten ölümcül olan Liverpool, Timo Werner'i de kadrosuna katması halinde tamamen durdurulamaz olabilir... Werner transferinin Liverpool'a maliyetinin ise en az 80 milyon euro olması bekleniyor.

werner liverpool transfer futboo timo werner