Caner Erkin'in gidebileceği 5 takım

ABONE OL

Beşiktaş ile sözleşmesini uzatması beklenmeyen Caner Erkin'in Fenerbahçe veya Galatasaray'a döneceği iddia ediliyor. Peki sadece onlar mı?

Caner Erkin'in gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu. Bu sezon Süper Lig'de 29 maçta 3 gol ve 10 asist üreten Caner, ligin en çok asist yapan futbolcularından birisi konumunda. Savunması için aynı performansı gösterdiğini söyleyemeyiz ki zaten onu da yapsa Inter bırakmazdı... 

Sezon bitiminde Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan ve siyah beyazlılar ile yola devam etmesi beklenmeyen Caner Erkin'in gidebileceği 5 takımı değerlendirdik...

Fenerbahçe

Hasan Ali Kaldırım yerine sol bek arayan Fenerbahçe, en ciddi girişimlerde bulunan kulüp. Caner'in eski takımına dönmek istediği konuşuluyor. Yeni yabancı kuralını da düşünürsek mantıksız bir hamle olmayacaktır. Tek soru işareti ise Fenerbahçe taraftarı ne der? Sarı lacivert forma ile izlediğimiz Caner Erkin, tekrar o performansı gösterirse taraftarlar ile olan küslük çok uzun süreli olmayacaktır...

Galatasaray

Caner Erkin'in bir başka eski takımı Galatasaray... Sarı kırmızılı takım için sol bek pozisyonu tam bir soru işareti. Yerli futbolcu azlığını da düşünecek olursak Galatasaray'ın Caner Erkin'i transfer etmek istemesi anlaşılır bir durum. Fatih Terim faktörü devreye girerse Caner Erkin, yıllar sonra tekrar Galatasaray forması giyebilir.

İtalya - orta sıra takımlar

Türkiye olmadı diyelim. Sıradaki ülkenin İtalya olması çok olası. Sonuçta Inter'in 'oynatmasa bile' transfer ettiği bir oyuncu. Artık Inter kalitesinde bir takımda oynaması zor ancak orta sıralarda bulunan takımlarda rahatlıkla oynayabilir. Sinan Gümüş'ü alan Genoa, Caner Erkin'i mi almayacak?

CSKA Moskova

Caner Erkin'in Rusya tecrübesi var. 2007-2010 yılları arasında tam 3 sene boyunca CSKA forması giydi. Rus temsilcisi, bu aralar eski gücünden uzakta. Şu an sol bek pozisyonunda Georgi Schennikov'a görev veriyorlar ama yeterli bir futbolcu olup olmadığı soru işareti. Aslında 3-5-2 dizilişinde oynuyorlar. Atak gücü kuvvetli olan Caner Erkin, 3-5-2'de kendisini daha rahat hissedebilir.

La Liga

Caner Erkin'in yurt dışı opsiyonunu da düşündüğü, hatta La Liga'dan teklifler aldığı iddia edilmişti. Caner, La Liga'dan ilk kez teklif almıyor. Geçmiş yıllarda Real Betis ciddi anlamda kendisini istemişti. Betis, Pellegrini yönetiminde güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Ancak Caner Erkin Betis'e giderse Moreno'dan formayı kapması çok zor. Yine de İspanya'da orta sıra takımlarında oynayabilecek düzeyde bir futbolcu.

caner erkin caner erkin yeni takımı caner erkin İtalya