Caner: Fenerbahçe'de oynarken bazı sorunlarım vardı

ABONE OL

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna dahil ettiği milli futbolcular Gökhan Gönül ve Caner Erkin özel açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci, toplamda da 15. şampiyonluğunu yaşayan Beşiktaş'ta takımın iki tecrübeli ismi Gökhan Gönül ve Caner Erkin Vatan Gazetesi'ne özel röportaj verdi. İşte iki oyuncunun özel açıklamaları...

"İLK GOLÜMÜ ATINCA RAHATLADIM"

Rizespor karşısında attığı golün ardından rahatladığı sorulan Gökhan Gönül bu soruya, "Rizespor'a attığım gol benim ilk Beşiktaş'taki ilk golümdü. Her oyuncu fileleri havalandırınca sevinir. 15 dakika boyunca Quaresma sola geçmişti ve ben de ileri çıkmıştı. İlk golüm olduğu için rahatlık hissettim" cevabını verdi.

"CANER DAİMA POZİTİF"

Caner'in takıma pozitif bir katkısının olup olmadığı konusunda da bir soruya cevap veren Gökhan, "Caner daima pozitif. Düştüğünüzde yanınıza gelip size destek veren birisi daima takım için önemlidir. Caner de böyle biri. Sizi sorunlarınızdan kurtararak hayata döndürür" şeklinde konuştu. 

"BEŞİKTAŞ'TA HERKES YÜKÜ PAYLAŞIYOR"

"Beşiktaş'ta daha rahat, daha güleç bir Gökhan Gönül var" şeklinde yorumlar hakkında konuşan milli futbolcu, "Burada bütün futbolcular yükü paylaşıyor. Fenerbahçe'de daha hırçın, basan Gökhan yerine Beşiktaş'ta daha sakin bir Gökhan izlediklerini düşünüyorlar. Bence öyle değil ama insanlar bu şekilde yorum yapıyor" ifadelerini kullandı. 

"QUARESMA İLE SORUNUMUZ YOK"

Siyah-Beyazlılar'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile arasındaki ilişkiyle alakalı yorum yapan tecrübeli oyuncu, "Quaresma ile hiçbir sorunumuz yok. Çizgide durmayı seviyor ve inatçı bir yapısı var. İki kişi sıkıştırsa dahi pas atmak yerine çalım atmayı seçiyor. Benim bir sorunum yok. Pas yüzdeme bakarsak büyük oranda onunla oynuyorumdur" diye konuştu. 

"TALİHSİZLİK OLDU"

Beşiktaş'ta sezona iyi bir başlangıç yapan ancak yaşadığı ağır sakatlık sonucu son haftaya kadar forma bulamayan Caner de aşil tendonunun kopması hakkında, "Sakatlıktan önce bir şeyler hissediyordum. Her oyuncunun başına gelen bir şey değil. Dinlenmem lazımdı sanırım ama daha önce de çok ağrılı şekilde oynadım. Ağrı eşiğim yüksek, bu durumda oynamaya alışıktım ama bu sefer bir talihsizlik oldu" dedi. 

"ŞENOL HOCA BENİ DÜŞÜNDÜ"

Sakatlığını beklenenden çabuk atlatan ancak forma şansı bulamayan Caner, Şenol Güneş hakkında da açıklamalarda bulunarak, "Beni korumak istedi sağolsun. Ben neredeyse 1.5-2 aydır oynamak istiyordum ama beni kenarda tuttu. Hâlâ ağrılarım var ayağımda. Hocam iyiliğimi istedi bu sebeple teşekkür ederim ona" ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇE'DEYKEN ÖZEL HAYATIMDA SORUNLAR VARDI

Ayrıca Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde özel hayatında sorunlar yaşadığını belirten milli futbolcu, "Mutsuz bir özel hayatım vardı. Ancak şu anda çok mutlu ve huzurluyum. Eskiden sahada agresiftim ama şimdi daha sakinim" yorumunda bulundu. 

caner erkin beşiktaş fenerbahçe gökhan gönül