Çebi: Kartların bedelini ödedik

ABONE OL

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Çebi, daha yolun başında olduklarını söyleyerek, 'Önümüzde çok maç var. Bekleyip göreceğiz' dedi.

Siyah-beyazlı takımın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı sonrası basının sorularını yanıtladı. 

İşte Çebi’nin karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar…

“Alışık olmadığımız bir Beşiktaş izledik. Daha yolun başındayız. Rakibi tebrik ediyoruz. Derbide gördüğümüz kırmızı kartların bedelini ödedik. Söyleyeceğim tek şey bu. Sahada olmamalarının handikaplarını yaşadık. Önümüzde çok maçlar var. Bekleyip göreceğiz” 

“FARKIN ÖNEMİ YOK”

“Beşiktaş için gurur verici bir şey. Umarım çocuklarımız milli takımda başarılı olurlar. Bunu istiyoruz. Ligdeki puan farkının önemi yok. Daha rakiplerimizin de çok zorlu maçları var. Hiçbir takım kolay lokma değil. Daha çok şey değişecektir. Bu bizim için de rakipler için de geçerli. Herkes mutlu oluyorsa biz onlardan daha çok mutlu oluyoruz. Daha yüksek noktalara gitmek istiyoruz. Bir gün iyi, başka bir gün kötü oynayabiliyorsunuz. Futbolu böyle görmek lazım” 

“FAYDALARINI GÖRECEĞİZ”

Çin’in bugün Cumhuriyet bayramı. Sayın başkanımız Çin’e açılacağız söylemi ve vizyonu var. Bu yaz gittik. Katkılarını da görüyoruz. Buraya geldiler ve onurlandırdılar. Böyle şeylerin çok büyük faydalarını göreceğiz.

“HAREKET HOŞ DEĞİLDİ”

Negredo’nun hareketini hoş karşılamadık. Keşke yapmasaydı. Ama oynamak istediğinden kaynaklandığını da çok net görüyoruz. Bu da sevindirici.

ahmet hur çebi beşiktaş trabzonspor