Cengiz Ünder'e nazar değidi

ABONE OL

Roma Teknik Direktörü Eusebio di Francesco genç yıldızın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Cengiz Ünder bir süre sahalardan uzak kalacak, o kesin. Bir adale sakatlığı geçirdi. Uzun bir zaman oynayamayacak" ifadesini kullandı.

İtalya Serie A'da Roma'nın Torino'yu 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanan Cengiz Ünder'in durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. Milli futbolcumuz sol uyluğundan geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 

Roma Teknik Direktörü Eusebio di Francesco genç yıldızın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Cengiz Ünder bir süre sahalardan uzak kalacak, o kesin. Bir adale sakatlığı geçirdi. Uzun bir zaman oynayamayacak" ifadesini kullandı. 

 2018 yılı için yapılan oylamada, Roma taraftarları tarafından geride kalan yılın en iyi oyuncusu seçilen Cengiz Ünder, UEFA tarafından da yılın genç oyuncularından kurulu en iyi kadrosuna alınırken, bu sezon 24 maçta 6 gol atıp, 9 asist üretti.

Cengiz'in kesin durumu yapılacak son tetkiklerden sonra belli olacak. Ancak en az bir ay sahalardan uzak kalacağı, şimdiden yapılan değerlendirmeler arasında yer alıyor. 

cengiz ünder serie a roma