Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu sahne alıyor

ABONE OL

Futbolseverlerin heyecanla beklediği liglerden olan Serie A, son şampiyon Juventus'un başlama vuruşuyla start alacak.

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu gibi milli yıldızların boy göstereceği Serie A heyecanı, Juventus-Cagliari maçı ile açılacak.

Serie A’nın yeni sezon heyecanı başlıyor. 2017-2018 sezonunda birçok yıldızın boy gösterececeği İtalya Ligi, yarın son şampiyon Juventus’un, Cagliari’yi evinde konuk edeceği maç ile başlayacak. Maç TSİ 19.00’da başlayacak. Geçtiğimiz sezonun ikincisi Napoli ise aynı gün sahasında ligin yeni ekibi Hellas Verona’ya TSİ 21.45’te konuk olacak. Ligin yeni ekipleri Hellas Verona, Benevento ve tarihinde ilk kez Serie A’da boy gösterecek SPAL bu hafta sonu görücüye çıkacak.

İki Türk sahada olacak

Serie A’da bu sezon iki milli yıldızımız da boy gösterecek. Yaz transfer döneminde yalnızca bonservislere 150 milyon Euro’dan fazla ödeyen Milan’da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilk kez bir Serie A maçına çıkacak. Rekor bir bonservisle Başakşehir’den Roma’ya geçen Cengiz Ünder’de Roma formasını ilk kez bir resmi maçta giyecek. Son 7 sezonda da şampiyon olarak lige ambargo koyan Juventus, bu sene de ligin favorisi konumunda.

İtalya Serie A'da ilk haftanın programı şu şekilde:

hakan çalhanoğlu cengiz ünder serie a serie a ne zaman başlıyor juventus cagliari