Cenk Ergün: Yönetimimizin verdiği destekle hocamızla devam ediyoruz

ABONE OL

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Sıkıntılı günler geçiren Galatasaray’ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün, Östersunds maçları, yeni transferler ve Igor Tudor hakkında konuştu.

Cenk Ergün’ün açıklamaları şu şekilde:

“BU TRAVMAYI ATLATMAK ZORUNDAYIZ”

“Östersunds’a elenmek beklediğimiz bir skordu. Bu travmayı atlatmak zorundayız. Taraftardan ve camiadan özür dileriz. En az onlar kadar üzgünüz. Ben de tribünden gelen biriyim. Bulunduğumuz noktadan zirve yapmak zorundayız. Değişim içindeyiz. Lige kadar üç haftalık bir süreç var. Şampiyon olacağız. Başka yolumuz yok”

“MAZERETLERİMİZ ÇOK”

“Mazeretlerimiz çok. Kısa bir aradan sonra çalışmalara başladık. Rakibimiz hazırdı. Sentetik saha vardı, mazeretlerin arkasına sığınmamak lazım. Buradan daha güçlü çıkmamız lazım. Lig içerisinde Galatasaray’a yakışır bir takım olacağımızı düşünüyorum”

“İNANDIĞIMIZ PROJEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

“Yönetimimizin verdiği destekle hocamızla devam ediyoruz. Ağır bir mağlubiyet ve elenme oldu. Elbette bunun yansımaları olacaktır. Biz inandığımız projeye devam etmek istiyoruz. Yapacaklarımız, gelecek ve gidecek arkadaşlar var. Bunlar gerçekleşince Tudor için daha değerlendirilebilir bir ortam olacaktır”  

“TRANSFERLERİ EN KISA ZAMANDA TAMAMLARIZ”

“Sadece Igor Tudor’un istediği oyuncular değil, yönetim ve başkanında onayı ve isteğiyle transferleri ortak gerçekleştiriyoruz. Takım bu sezon henüz kurulamamış durumda. Transferleri en kısa zamanda tamamlarız. Transferi döneminde bir takım fırsatlar doğacaktır. Tudor’un istediği ve yönetimin hemfikir olduğu takımı kurma şansı verelim ki başarısını gösterebilsin”

“ZAMANLA KALİTELERİ ORTAYA ÇIKACAKTIR”

“Belhanda ve Gomis takıma geç katıldı. Belhanda’nın sakatlığı da vardı. Takıma, ülkeye adaptasyon için belli bir süreç gerekiyor. Maicon, Belhanda, Gomis kaliteli isimler. Zamanla kaliteleri ortaya çıkacaktır”

“ARAMIZDAN AYRILACAK OYUNCULAR VAR”

“Düşüncelerimiz var. Teknik heyetle konuştuğumuz, performansı düşük olup kendisine gelecek olan, dikkat çekilecek olan, performansı aratacak olan ya da aramızdan ayrılacak oyuncular var. Şu an bu isimleri zikretmek için doğru zaman değil”

galatasaray igor tudor cenk ergün galatasaray transfer