Chelsea - Arsenal Community Shield finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda

ABONE OL

Premier Lig şampiyonu Conte'nin öğrencileri Chelsea ile FA Cup'ı kazanan Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal Wembley'de karşı karşıya geliyor.

Bu yıl 95'incisi oynanacak Community Shield'de Premier Lig şampiyonu Chelsea, FA Cup'ı kazanan Arsenal ile Wembley Stadı'nda bugün karşı karşıya gelecek. 

Lyon'dan Lacazatte ve Schalke'den Kolonisac'ı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Arsenal karşısında geçen sezonun lig şampiyonu Chelsea oldukça iddialı. Maviler ise Real Madrid'ten Alvaro Morata, Monaco'dan Bakayoko, Roma'dan Rüdiger ve Manchester City'nin serbest bıraktığı kaleci Cabelliero'yu kadrosuna katmıştı.

ŞİFRELİ OLARAK YAYINLANACAK

İki dev ekip arasında 6 Ağustos Pazar günü TSİ 16:00'da oynanacak mücadele Tivibu Spor 77. Kanal ve Filbox 79. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

FİNALDE ARSENAL KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz sezon FA Cup finalinde iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Arsenal olmuştu. Rakibini Alexis Sanchez ve Aaron Ramsey'in golleriyle 2-1 mağlup eden Arsene Wenger'in ekibi kupayı kaldırmayı başarmıştı. 

HAZIRLIK MAÇINDA CHELSEA GÜLDÜ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren iki ekip son olarak 22 Temmuz'da Çin'in başkenti Pekin'de bir dostluk maçına çıkarken Maviler, bu mücadeleyi Willian ve Mitch Batshuayi'nin (2) golleriyle 3-0 kazandı. 

ARSENAL'IN 14 ZAFERİ VAR

Tarihte 95. kez oynanacak Community Shield'de en çok zafere ulaşan ekip 21 kez ile Manchester United olurken, Arsenal 14 zaferle üçüncü sırada yer alıyor. Chelsea ise 4 şampiyonlukla kupayı en çok kazanan 6. takım konumunda.

community shield arsenal chelsea wembley