Chelsea ilk transferini bitirmek üzere

ABONE OL

Geçtiğimiz sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea, ilk transferini noktalama aşamasında.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Chelsea, Monaco'nun parlayan yıldızı Tiemoue Bakayoko ile anlaştı. Maviler'in yakın bir zaman içerisinde transferi duyurması bekleniyor. 

L'Equipe'in haberine göre 40 milyon Euro bedelle Monaco ile anlaşan İngiliz devi, oyuncunun yakın bir zamanda Londra'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından transferi duyuracak. 

CONTE'NİN İLK TRANSFERİ

Geldiği ilk sezonda takımı şampiyonluğa taşıyan Antonio Conte, bu yaz ilk transferini Teimoue Bakayoko ile gerçekleştirecek. Ayrıca Maviler'in yaklaşık olarak 100 milyon Euro'ya bitirdiği Romelu Lukaku'yu yakın zamanda açıklaması bekleniyor. 

MONACO'DA BİR AYRILIK DAHA

Geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak Fransa Ligue 1'i şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde de yarı final oynayan Monaco'da Bernardo Silva'nın ardından Bakayoko kulübe veda edecek ikinci isim olacak. 

51 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Monaco'nun en istikrarlı oyuncularından biri olan Tiemoue Bakayoko güçlü fiziği ve mücadeleci oyun yapısının yanında istikrarıyla da dikkat çekiyor. Kırmızı-beyazlı formayla 51 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 3 gol atıp 1 de asist yaptı. 

chelsea teimoue bakayoko monaco bernardo silva