Chelsea - Manchester City muhtemel 11'ler

ABONE OL

Premier League'de 6 hafta maçında Chelsea ile Manchester City kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Premier League'in 6. haftasında Chelsea ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Stamford Bridge'te oynanacak mücadele saat 14:30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Chelsea: Mendy, Christensen, Silva, Rüdiger, Azpilicueta, Kovacic, Jorginho, Alonso, Havertz, Ziyech, Lukaku

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Ake, Cancelo, Bruyne, Fernandinho, Foden, Jesus, Grealish, Torres

Çok formda

Geçen sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Londra ekibi, bu kez Premier League de fazlasıyla iddialı bir başlangıç yaptı. İlk 5 maçta 13 puan toplayan Tuchel'in öğrencileri, son olarak Londra derbisinde Tottenham'ı deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardılar.

Son şampiyon Manchester City ise bu sezon beklentilerin altında bir performans sergiliyor. İlk yenilgiisini Tottenham karşısında alan Guardiola'nın ekibi, son maçta Ethiad'da sürpriz bir şekilde Southampton'a takıldılar.

Chelsea 5-4 önde

Chelsea ile Manchester City arasında oynanan son 10 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Londra ekibi 5 mücadeleyi kazanırken Manchester city sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı.