Çin'den Barcelona'ya ret

ABONE OL

Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande, Barcelona'nın kendilerine yaptığı önemli teklifi geri çevirdi.

Genellikle ödediği yüksek bedellerle transfer gündemine gelen Guangzhou, bu sefer Barça’nın futbolcuları Paulinho’ya yaptığı teklifi reddetti.

20 MİLYONA HAYIR

Guangzhou’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İspanyol ekibi Barcelona’nın, kendilerine yaptığı Paulinho teklifinin reddedildiği belirtildi. Barcelona’nın yaptığı teklifin 20 milyon Euro olduğu öğrenilirken, resmi siteden yapılan açıklama, “Paulinho bizim için çok önemli br oyuncu. Onu satmayacağız, ancak Barcelona’ya bu nazik tekliflerinden dolayı teşşekür ediyoruz” denildi.

TOTTENHAM’DA PARLAMIŞTI

Barcelona’nın transfer etmek istediği Paulinho, Çin’e transfer furyasının önemli oyuncularından olmuş ve 2015 yılında yıldızını arlattığı Tottenham’dan Guangzhou Evergrande’ye transfer olmuştu. o dönem transferin bedeli açıklanmamıştı. Ancak o dönem ödenen bonservisin, Barça’nın yaptığı tekliften çok daha yüksek olduğu öğrenildi.

40 kez Brezilya Milli Takım forması giyen ve 9 gol atan Paulinho, Guangzhou Evergrande'da bu sezon 25 maçta 10 gollük bir katkı sağladı.

paulinho barcelona çin guangzhou evergrande tottenham