Çok istendiğim yere gittim

ABONE OL

Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Ertuğrul Sağlam, yurt dışından da tekliflerin geldiğini belirterek 'Bir takım daha iyidir ve sizi ister, daha dezavantajlı takım ise çok ister. Ben, çok istendiğim yere gittim' dedi.

Genç teknik adam, adının anıldığı ilk günden itibaren Malatya halkının ve Malatyaspor camiasının sevgisiyle karşılaştığını belirterek, “1,5 yıl aradan sonra tekrar futbola dönmenin, Malatyaspor bünyesine katılmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Adım anılmaya başladıktan sonra camia ve taraftardaki samimiyeti, sevgiyi, ilgili gördükten sonra çok mutlu oldum ve etkilendim” şeklinde konuştu.

“İSTENİLMEK ÇOK GÜZEL”

Malatyaspor'un kendisini çok istediğinin altını çizen Sağlam, “Birisinin birileri tarafından istenmesi güzel ama çok istenmesi daha da güzel. Bir takım daha iyidir ve sizi ister, daha dezavantajlı takım ise çok ister. Ben, çok istendiğim yere gittim. Sorumluluğunun bilincinde bir insan olarak, bana güvenen ve inananların inancını boşa çıkarmayacağım” ifadesini kullandı. 

“15 OYUNCUYA İHTİYAÇ VAR”

İyi bir takım oluşturmak için 14-15 futbolcuya ihtiyaçları olduğuna söyleyen Ertuğrul Sağlam, “Taraftarları mutlu edecek kadroyu oluşturma çalışmalarına başladık. 14-15 oyuncuya ihtiyacımız var. Bir an önce bu oyuncuları transfer edip, bir uyum sağlayıp, sezona iyi bir şekilde başlamak lazım. Çok kolay bir iş değil” dedi. 

“AVRUPA GELENEĞİ SÜRECEK”

Malatyaspor’un yeni hocası Sağlam, çalıştırdığı takımlarla 8 kez Avrupa kupalarına gittiğini ifade ederek, “Bu geleneğimizi burada da gerçekleştirmek en büyük dileğim” diyerek sözlerine noktayı koydu. 

Kulüp başkanı Adil Gevrek ise hedefledikleri başarılara ulaşma konusunda Ertuğrul Sağlam'a güvendiklerini söyledi.

ertuğrul sağlam malatyaspor adil gevrek süper lig