Comolli Antalya kampına katıldı

ABONE OL

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.30'da koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Belek ilçesinde sürdüren Fenerbahçe sabah antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.

Çalışmaya Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de katıldı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.30’da koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

Ardından 2 gruba ayrılan Fenerbahçeli oyuncular, tam sahada dönüşümlü olarak pas ve hücum-defans organizasyonları yaparak idmanı tamamladı. Antrenmanda Fenerbahçe U21 Takımı da yer aldı.

Fenerbahçe bu akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

Sarı-lacivertli ekip 11 Ocak Cuma günü Hollanda Eredivisie'de 7. sırada bulunan AZ Alkmaar ile bir hazırlık maçı yapacak.

Fenerbahçe; AZ Alkmaar maçının ardından İstanbul'a dönecek. 

İlk resmi sınav Ümraniyespor'la

15-16 veya 17 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, 19-20 veya 21 Ocak'ta da Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bursaspor'la mücadele edecek.


Fotoğraflar: Tolga Ovalı

fenerbahçe fenerbahçe antalya kampı