CR7 değil, bir makine! MANU, Real şimdi de Juventus

ABONE OL

Lionel Messi mi, Cristiano Ronaldo mu? Son yıllarda futbolun ortak cevapta buluşamadığı bir soru... Elbette ikisi de çok farklı ama Cristiano Ronaldo bu sezon yaptıklarıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Önce İngiltere, sonra İspanya ve son olarak da İtalya! Cristiano Ronaldo, Manchester United ve Real Madrid’in ardından Juventus formasıyla da müthiş bir performans sergiliyor.

Hafta sonu 4-1 kazanılan Torino maçında attığı golle 1960/61 sezonundan sonra Serie A'da Juventus formasıyla bir sezonda 25 gol atan ilk oyuncu olan Cristiano Ronaldo, takımını şampiyonluğa doğru götürüyor. Portekizli yıldız şimdiden Serie A’da 26 gole ulaşırken, bu sezon Juventus formasıyla toplam 30 gole imza atarken, 7 de assist yaptı.

MANU, Real Madrid, şimdi de Juventus

MANU formasıyla 292 maçta 118, Real Madrid ile 438 maçta 450 gol atan Ronaldo, Juventus formasıyla şimdiden 81 maçta 57 gole ulaştı. İlerleyen yaşına rağmen Portekizli dünyanın en iyilerinden biri olmayı sürdürüyor.

Birçoklarına göre Lionel Messi’den çok daha iyi bir futbolcu olan Cristiano Ronaldo, sezon sonuda büyük bir sürpriz yaşanmazsa hem gol kralı olacak hem de takımı ile Serie A şampiyonluğu kutlayacak.



cristiano ronaldo juventus serie a real madrid manchester united