Demba Ba atınca MANU karıştı! Olay olan pozisyon

ABONE OL

Başakşehir, Manchester United'ı 2-1 yenerken Demba Ba'nın attığı gol İngiltere'de gündem oldu.

Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı yenerken, İngiliz ekibinin yediği ilk gol İngiltere’de gündem oldu.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Visca kendi ceza sahalarının içerisinden orta alana yakın noktada bulunan Demba Ba’ya doğru topu gönderdi. İlginç olan Manchester United’dan en son oyuncunun Demba Ba’ya uzaklığı oldu. Demba Ba gönderilen uzun topa hareketlenirken Manchester United savunmasından kimse karşısına çıkmadı ve tecrübeli isim golü yapmakta zorlanmadı.



Ferdinand: ''Çok şaşırdım''

MANU’nun savunmada yaptığı bu kötü pozisyon dağılımı ise İngiltere’de gündeme oturdu. Manchester United’ın efsanelerinden Rio Ferdinand, yenilen golle ilgili ''Manu'nun yediği ilk gol genelde 89. dakikada gördüğümüz bir manzaraydı. Bu görüntüye çok şaşırdım. Tutarsız, ekip çalışmasından yoksunlar'' ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın bir diğer efsane ismi Paul Scholes da golü değerlendirirken ''10 yaş altı takım bile yemez. Herkes hücumdaydı bu utanç verici'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada da çok konuşulan golü özellikle Liverpool, Manchester City ve Chelsea taraftarları diline doladı. MANU'nun rakiplerini destekleyen taraftarlar yeniden golle dalga geçerken ''Eğer defansın yoksa, kimse senin defansını eleştiremez'' ifadeleri dikkat çekiciydi.

manchester united başakşehir demba ba