Denayer de Galatasaray'da

ABONE OL

Galatasaray'ın, Manchester City'de forma giyen eski stoperi Jason Denayer'i transfer etmek için görüşmelere başladı.

Daha önce de Sarı-Kırmızılılar’da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer’in, bir sezonluğuna daha kiralandığı belirtildi.

Mutlu son

Galatasaray, geçtiğimiz sezondan beri kadrosuna katmak istediği Jason Denayer, nihayet ‘yeniden’ sarı-kırmızılı formaya kavuşuyor. beIN Sports’un son dakika haberine göre Galatasaray, iki sezon önce de takımda kiralık olarak forma giyen Belçikalı yıldız ile anlaştı. Anlaşma şartları henüz basına yansımazken, Denayer’in kulübü Manchester City ile son pürüzler çözüldüğü anda Galatasaray’ın futbolcuyu 1 sezonluğuna kiralandığı açıklayacağı belirtildi.

Ergün açıklamıştı

İki sezon önce Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve geçtiğimiz sezon başında Galatasaray için havaalanında bekleyen ancak son anda Celtic’e kiralanan Denayer, muradına erdi. Daha önce konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cenk Ergün, “Denayer bize gelmek istiyor, biz de onun gelmesini istiyoruz” diyerek yapılan görüşmeleri doğrulamıştı. Belçikalı stoperin Cimbom’a gelebilmek için Real Betis ve Bordeaux gibi kulüpleri reddettiği de öğrenildi.

22 yaşındaki Belçikalı yıldız geçtiğmiz sezon Sunderland'te kiralık olarak forma giymiş ve 29 resmi maça çıkmıştı.

Resmi site açıkladı

Galatasaary resmi sitesinden Denayer'le ilgili şu açıklama yapıldı:

Galatasaray, Manchester City'nin oyuncusu ason Gregory Denayer’in kiralık olarak transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

jason denayer galatasaray galatasaray transfer manchester city galatasaray denayer denayer kaç yaşında sunderland