Deniz Türüç: Oynadığımız oyun bize özgüven veriyor

ABONE OL

Deniz oynadıkları Beşiktaş derbisi ve bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor deplasmanıyla ilgili FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin ofansif orta saha oyuncusu Deniz Türüç oynadıkları Beşiktaş derbisi ve bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor deplasmanıyla ilgili FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Deniz Türüç'ün sözleri şöyle:

“Çok güzel bir maç oldu. Önemli olan üç puan ama ortaya koyduğun oyun da önemli. Bazen çok iyi oynarsın ama puan alamazsın. Bazen çok iyi oynayıp berabere kalırsın. Ama çok iyi oynayarak üç puanı alırsan sadece benim için değil; bütün Fenerbahçe ailesi için çok güzel oluyor. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Çünkü bir hafta önce mağlubiyet almıştık. Kredimizi tüketmiştik. Bu yılın son maçına çıkacağız. Rizespor maçından da galip gelerek hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Sezonun ikinci yarısında da büyük hedefe ulaşmak istiyoruz.” 

“Mağlubiyet olduktan sonra herkes mutsuz oluyor. Özgüven sorunu yaşayan oyuncular olabiliyor. Ama önemli olan takım içinde bir oyun stilimiz var. Galip gelemediğimizde bile bu oyun stilini oynayabilmek bizim için çok önemli. Galibiyet çok önemli bir faktör ama bu uzun maratonda ortaya koyduğun oyun, topu sürerek oyun kurmak, ikinci bölgede yoğunlaşmak, ara paslarla maçı domine ederek kendimize doğru çekmek de bizim hedefimiz. Bunları yapıp da mağlup olunca tabii ki üzülüyorsun. Önemli olan ve bize özgüven veren de oyun. Derbide de öyleydi. Kayserispor maçında da Alanya maçında da yenildik ama ortaya koyduğumuz bir oyun vardı. Cesaretli bir oyun üstünlüğümüz vardı. Bazen bireysel hatalar oluyor. İster istemez gol yeniyor. Duran toplar oluyor. Beşiktaş maçında da duran toptan gol yedik. Ama ortaya koyduğumuz oyun ve bu oyunla galip gelmek çok önemli.” 

fenerbahçe derbi deniz türüç