Derbinin en iyileri, en kötüleri

ABONE OL

Beşiktaş 7 gollü derbide Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup ederken sahanın en iyileri ve en kötüleri kimler oldu?

FUTBOO | Süper Lig'de nefes kesen derbi geride kaldı, Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada dikkat çeken performanslar, sonuçta da belirleyici oldu.

Peki derbinin en iyileri ve en kötüleri kimlerdi?

En iyiler | Vincent Aboubakar

Kuşkusuz bu kritik galibiyetin mimarlarının başında takımı adına iki gole imza atan Vincent Aboubakar geliyor. Aboubakar 4. dakikada attığı golle takımının neredeyse maça 1-0 önde başlamasını sağlarken, 20. dakikada attığı golle takımını rahatlatan isim oldu. Aboubakar Fenerbahçe savunmasını ikili mücadelelerde de oldukça zorladı. Aboubakar derbide eski günlerinden kısa kısa kesitler sergiledi diyebiliriz.

En iyiler | Rıdvan Yılmaz

Beşiktaş savunmasının ve hatta takımın en genç isimlerinden Rıdvan Yılmaz'ın derbi baskısında ne yapacağı merak ediliyordu. Son iki sezonda gittikçe tecrübe kazanan genç oyuncu, Fenerbahçe karşısında da başarılı bir performans gösterdi. Skora gol ya da asist olarak katkı vermese de Rıdvan ikili mücadelelerdeki başarısıyla gecenin en iyilerinden biriydi.

En kötüler | Kemal Ademi

Fenerbahçe'de oyuna ikinci yarıda dahil olan Kemal Ademi, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha etkili olması beklenen isimlerdendi ancak öyle olmadı. Ademi oyuna girdikten sonra da, Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra da hücumda beklenen etkinliği gösteremedi.

En kötüler | Jose Sosa

İlk yarıda varlığı ile yokluğu birdi Jose Sosa'nın! Fenerbahçe'nin yaratıcı ayaklarından olmasına rağmen Sosa beklenenin o kadar altında kaldı ki, teknik direktör Erol Bulut ikinci yarının başında kendisini oyundan aldı.

fenerbahçe beşiktaş fenerbahçe beşiktaş süper lig