Devler van Dijk için karşı karşıya

ABONE OL

Southampton'ın başarılı stoperi Virgil van Dijk için Premier Lig'in büyük kulüpleri sıraya girdi.

Premier Lig ekibi Southampton’da yıldızı bu sezon parlayan 21 yaşındaki Hollandalı futbolcu için 4 büyük kulüp transfer döneminde kozlarını paylaşacak.

LIVERPOOL FAVORİ

Bu sezon Southampton formasıyla 30 resmi maça çıkan Virgil van Dijk için Ada’nın devleri kıyasıya bir yarı içinde. Genç ve güçlü stoper arayışındaki dört kulüp; Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Arsenal Southampton’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Ancak transferde favori taraf, Jurgen Klopp’un takımı Liverpool. Futbolcuyla geçtiğimiz sezonun başından beri ilgilenen ‘Kırmızılar’, hem Hollandalı’yı hem de kulübünü ikna etmeye en yakın takım konumunda.

ÜÇLÜ PUSUDA BEKLİYOR

Ancak futbolcunun 25 milyon Pound tutarındaki yüksek bonservisi Liverpool’u ‘beklemeye’ geçmeye zorlamış durumda. Bu durum van Dijk için sırada bekleyen Chelsea ve iki Manchester ekibi için iyi haber oldu.

İngilz basınının haberlerine göre, Southampton’ın istediği bonservisi rahatlıkla gözden çıkarabilecek olan bu üç kulüpten biri Liverpool menajeri Klopp ile çalışmaya adeta can atan futbolcuyu da ikna edebilirse, Ada transferinin gözde ismi van Dijk, bu üç kulüpten birinin de formasını gelecek yıl terletebilir.

liverpool van dijk southampton