Devre arasında soyunma odasında ne konuşuldu?

ABONE OL

İlk yarısını 3-0 yenik kapattığı maçta Beşiktaş'a karşı deplasmanda müthiş bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın devre arasında neler konuştuğu Sadık ve Tolgay'ın sözleriyle ortaya çıktı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan ve uzun yıllar konuşulacak anlara sahne olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin yankıları devam ediyor.

Derbinin ilk yarısında rakibine büyük üstünlük kuran ve 45 dakikayı 3-0 önde kapatan Beşiktaş karşısında Fenerbahçe oldukça etkisiz kalmıştı.

İkinci yarıya başlarken Moses'ın yerine Ayew'i, Isla'nın yerine de Valbuena'yı alması maçın gidişatını birdenbire değiştirdi.

Bu iki oyuncunun girmesiyle Dirar sağ beke geçerek derbinin en etkili ismi oldu. Valbeuna, Ayew, Zayc, Sadık ve Hasan Ali de bu yarıda oynadıkları oyun ve skora yaptıkları katkıyla çok değerli bir puanının kazanılmasında rol oynadılar.

İki oyuncunun değiştirerek maçın gidişatında önemli rol oynayan Ersun Yanal'ın Fenerbahçeli futbolcularla devre arasında ne konuştuğu da merak ediliyordu. Karşılaşmanın bitiminde sarı-lacivertli iki futbolcu; Sadık ve Tolgay'ın açıklamaları bu konuya da ışık tuttu. 

Takımının ikinci golünü atan Sadık, "Devre arasında hocamız bize çok güzel bir konuşma yaptı ve inandığımız zaman neler başarabileceğimizi bize söyledi. Biz de ikinci yarı inanarak maça çıktık. Rakip takım taraftarları ‘Fenerbahçe kümeye’ diye bağırırken, biz inanıp sahaya çıktık." ifadelerini kullandı.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gelen ve eski takımına karşı ilk kez mücadele eden Tolgay Arslan ise Yanal'ın konuşmasını şu şekilde özetledi: "Fenebahçe'nin büyüklüğünü hatırlattı bize. Beşiktaş'ın bizden daha iyi bir takım olmadığını hatırlattı."

beşiktaş fenerbahçe derbisi ersun yanal sadık çiftpınar tolgay arslan