Dilmen: Oğuzhan vazgeçilecek bir oyuncu değil

ABONE OL

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası NTV Spor'da açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Oğuzhan'ın vazgeçilecek bir oyuncu olmadığını savunarak, Lucescu'nun genç yıldızı aday kadroya almamasını eleştirdi.

Süper Lig'de Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Bursaspor'u Tosic ve Atiba’nın golleriyle 2-1 mağlup ederken, usta yorumca Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi. 

Dilmen’ın maç sonrası yorumları şöyle: 

“Şu an mevcut Milli Takım oyuncuları Usain Bolt değil, Oğuzhan kesinlikle vazgeçilecek bir oyuncu değil. Oğuzhan bu maçta belki Lucescu'yu haklı çıkartmış olabilir. Mutlaka kuvvetlenecektir. Ben her takıma Oğuzhan'ı yazarım”

“Şu andaki Beşiktaş bu oyuncuları çok yorar. Bu oyuncuları çok kaçırır. Geniş alanda oynuyor çünkü. Beşiktaş kesinlikle hazır değil. Talisca geç katıldı, Pepe'nin zamana ihtiyacı var. Atiba ve Oğuzhan'a çok yük biniyor. Oğuzhan'ın son dakikalardaki yorgunluğu, koşusu daha fazla oldu artık. Dönüşleri artık 50 metreye çıktı”

Rıdvan Dilmen’in maçın devre arasında yaptığı yorumlar işe şöyle: 

“Öncelikle Beşiktaş takımı geçen sezon daha ilk maça çıkarken favori olduğunu biliyordu. 1 yıl önce şampiyon olan kadroyu güçlendiren, rakipleri belli. Şimdi ise taraftarda da, oyuncuda da, antrenörde de bu sene sıkı geçecek telaşını gördüm. Geçen seneki ritminde olmayan Beşiktaş bugün taraftarıyla daha coşkulu oynamaya çalışıyor”

“BURSA KORA KOR OYNUYOR”

“Beşiktaş - Bursaspor maçları derbi niteliğinde atmosferde oynanıyor. Bursaspor hiçbir takıma hazırlanmadığı kadar Beşiktaş'a hazırlanıyor. Bursaspor'un direncini beğendim. Kora kor oynadılar. Beşiktaş ise yememesi gereken bir gol yedi. 3'e 1 yakalandı. Kontraya çıkıp, kontraya yediler. Orada taktik faulün yapılması gerekiyordu. Çok dağınık yakalandılar arkada. Golü de yediler”

“PREMİER LİG GİBİ”

“Beşiktaş'ın temposunu beğendim ama bireysel ve koordinasyon anlamında pas hataları telaşı yapılıyor. Premier Lig mücadelesi var. Kora kor oyun, tribünler nefis, temaslı oyun. Zannediyorum ikinci yarıda hakemi daha fazla konuşacağız”

rıdvan dilmen beşiktaş bursaspor oğuzhan lucescu