Dorukhan Toköz için Genoa açıklaması

ABONE OL

Dorukhan'ın menajeri Necdet Ergezen İtalya'da yayım yapan "calciomercato.it" adlı internet sitesine yaptığı açıklamada Serie A ekiplerinden Genoa ile ilgili görüşmeleri doğruladı

Beşiktaş'ın sezon başında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'dan transfer ettiği Dorukhan Toköz'ün yurt dışı talipleri çoğalıyor.

A Milli Takımımız'ın EURO 2020 Elemeleri'nde oynadığı Arnavutluk ve Moldova maçlarında da forma giyen 22 yaşındaki Dorukhan'ın menajeri Necdet Ergezen İtalya'da yayım yapan "calciomercato.it" adlı internet sitesine yaptığı açıklamada Serie A ekiplerinden Genoa ile ilgili görüşmeleri doğruladı ve şunları söyledi:

"Bunlar, inkar edemeyeceğim iddialar. Çünkü Beşiktaş ile Genoa arasında resmi olmayan bir görüşme gerçekleşti. Genoa, oyuncuya olan ilgisini iletti ve iki kulüp, bonservis bedeli üzerinde konuştu."

"Beşiktaş, Dorukhan için 6 milyon euro'dan fazla istiyor. Şahsen biz, Serie A'ya transfer olma fikrine açığız. Bununla birlikte Dorukhan'la Avrupa'dan başka kulüpler de ilgileniyor. Bunlar arasında bazı İtalyan takımları da var."

Eskişehirspor Altyapısı'ndan yetişen Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş formasıyla oynadığı 19 resmi maçta 3 gol, 2 asistlik katkıda bulundu.

Bilindiği gibi Serie A'da Cengiz Ünder AS Roma'da, Salih Uçan da Empoli'de forma giyiyor.

beşiktaş dorukhan toköz serie a genoa necdet ergezen eskişehirspor