Dursun Özbek aday olacak mı? Cevap verdi...

ABONE OL

Galatasaray'da eski başkanlardan Dursun Özbek'in aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Dursun Özbek cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı camiada yapılacak olan seçimde aday olması beklenen isimlerden biri olan eski başkanlardan Dursun Özbek, şaşırtan bir karar alırken seçime girmeyi düşünmediği öğrenildi.

Dursun Özbek’in beklentilerin aksine, “Bu dönemde aday olmayı düşünmüyorum” diyerek başkan adaylığı için kapıları kapattığı ifade edildi.

''Fatih Terim'in gönderilmesini ben engelledim''

Galatasaray’da Mustafa Cengiz’in başkanlığı döneminde 2. başkanlık koltuğunda oturan Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim’le ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyaz TV’ye konuşan Albayrak “Fatih hoca, ömrünü Galatasaray’a adamış bir insan. Hocayı gönderebilirsiniz. Çok kez Mustafa Cengiz başkanım da göndermek istedi ama ben engelledim. Bu tecrübedir. Başkanın yanında tecrübeli kimse yok. Burak Elmas’ın gönderiş şekli de yanlıştı. Galatasaray, Fatih Terim’in kendi yurdu, evi. Her zaman gelebilir” dedi. (Spor Arena)