Eden Hazard: Son maçım olabilir

ABONE OL

28 yaşındaki Belçikalı yıldız, "Eğer bu Chelsea taraftarları önünde oynadığım son maçsa bundan daha iyisini hayal edemezdim. 120 dakika oynadım ve galibiyeti getiren penaltıyı attım. Benim için harika bir anı olacak. Şayet Stamford Bridge'e son kez çıktıysam elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum." sözlerini kullandı.

İki sezondur ismi Real Madrid'le anılan Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard dün geceki Eintracht Frankfurt maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ülkesinde yayın yapan RTBF televizyonunun mikrofonlarına konuşan 28 yaşındaki Belçikalı yıldız, "Eğer bu Chelsea taraftarları önünde oynadığım son maçsa bundan daha iyisini hayal edemezdim. 120 dakika oynadım ve galibiyeti getiren penaltıyı attım. Benim için harika bir anı olacak. Şayet Stamford Bridge'e son kez çıktıysam elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Geçtiğimiz ay İspanyol ve İngiliz basını Real Madrid'in Eden Hazard'la anlaşma sağladığı yönünde haberlere yer vermişti.

Belçikalı yıldız 2012-2013 sezonunda Fransa'nın O.Lille takımından Chelsea'ye transfer olmuştu.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi garantileyen Chelsea, Premier Lig'in 38'inci ve son haftasında deplasmanda Leicester city ile oynadıktan sonra 29 Mayıs'ta Bakü'de Arsenal ile UEFA Avrupa Ligi finalinde karşı karşıya gelecek.


chelsea eden hazard