Eljif Elmas, Milli Takım'a davet edildi

ABONE OL

Fenerbahçe'nin sezon başında Makedonya'dan kadrosuna katmak üzere İstanbul'a getirdiği fakat 18 yaşını doldurmadığı için mukavele imzalayamadığı Elif Elmas, ülkesi Makedonya Milli Takımı'na davet edildi. 

Fenerbahçe'nin sezon başında Rabotnicki takımından transfer ettiği ancak henüz profesyonel sözleşme imzalamadığı Elif Elmas, Teknik Direktör Igor Angelovski tarafından 2 ve 5 Eylül tarihlerinde oynanacak olan İsrail ve Arnavutluk karşılaşmalar için Makedonya A Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı.

DİREKT MİLLİ TAKIM OYUNCUSU

Makedonya Milli Takımı’nın genç yıldızı Elif Elmas, ülkeinde geleceğin yıldız adayları arasında gösterilirken resmi olarak Fenerbahçe forması giyemese de Makedonya Milli Takımından davet almayı başardı.

Eljif Elmas, şimdiye kadar sadece Fenerbahçe'nin Cagliari ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında forma giyerken, soğukkanlılığı ve top hakimiyetiyle Fenerbahçeli taraftarları kendine hayran bırakmıştı.

ELJIF ELMAS, NE ZAMAN OYNAYACAK?

27 Eylül doğumlu olan genç yıldız, Türkiye’de transfer döneminin 7 Eylül'de sona ermesi nedeniyle sarı-lacivertli formayı ligin ilk yarısında giyemeyebilir.

18 yaşına girdikten sonra profesyonel sözleşme imzalanacak olan Elif Elmas, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla ligde boy gösterebilecek.

 

 

eli elmas eljif elmas makedonya israil arnavutluk rusya 2018 dünya kupası