Emrah Başsan'a bir şans daha

ABONE OL

Alanyaspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile adı geçen Emrah Başsan, Igor Tudor tarafından kadroya alınacak. Emrah Başsan, bir sezon daha Galatasaray forması için mücadele edecek.

Alanyaspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile adı geçen Emrah Başsan, Igor Tudor tarafından kadroya alınacak. Emrah Başsan, bir sezon daha Galatasaray forması için mücadele edecek. Bonservissiz bir şekilde Galatasaray'a gelen yetenekli kanat oyuncusu, bir türlü istenilen performansı sergileyememişti.

Emrah Başsan'ın başarısız olması, Galatasaray'ın o sezon başarısız olması ile ilişkilendirildi. Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Emrah'ın hırsı ve çabası nedeni ile takımda kalması gerektiğini düşünüyor. Türkiye Kupası maçlarında Emrah'ın ilk 11 çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Emrah Başsan'ın maç içerisindeki diziliş değişimlerine uyum sağlayabilir olması, Hırvat teknik adamı etkiledi. Emrah Başsan, her iki kanatta da oynayabildiği gibi, orta alanda da iyi yönde bir performans sergileyebiliyor.

Eyüpspor maçında Yasin Öztekin ile korner pozisyonunda yaptıkları hata ile futbolseverlerin gündemine gelmişti. Ancak Emrah Başsan'ın maç içerisindeki katkıları ve asisti, Igor Tudor tarafından not alındı.

 

emrah başsan form emrah başsan golleri emrah başsan hataları emrah başsan yasinn öztekin emrah başsan yasin öztekin emrah başsan asist emrah başsan eyüpspro emrah başsan eyüpspor emrah başsan goller emrah başsan yaşı emrah başsan sözleşme