Emre Mor'dan Trabzon mesajı

ABONE OL

İspanya Ligi takımlarından Celta Vigo'nun 2017 yılında 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Emre Mor tekrar Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Bir dönem G.Saray'da da forma giyen 24 yaşındaki sağ kanadın Celta Vigo ile 2022 yılına kadar sözleşmesi sürüyor. Emre Mor geçtiğimiz günlerde önemli bir karar alarak Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Erlin Haaland, Paul Pogba gibi isimlerin menajerliğini yapan dünyaca ünlü Mino Raiola ile anlaşmıştı.

Bu menajer değişikliği sonrası Süper Lig devi Trabzonspor, Emre Mor'un transferi için görüşmelere başladı. A Milli Takımımız'da gösterdiği performansla genç yaşta büyük beklenti yaratan Emre Mor, Trabzonspor'a önerildi.

''Para önemli değil''

24 yaşındaki sağ kanat, bir yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Celta Vigo'dan bonservisini bedavaya alacak. Birkaç gün önce dünyaca ünlü menajer Mino Raiola ile anlaşan Mor'un, "Para önemli değil. Yeni bir başlangıç için Trabzonspor'a ihtiyacım var" dediği belirtildi.

Yönetim, gelen Mor önerisini Abdullah Avcı'ya sordu. Tecrübeli hoca, "Bizi zorlamayacaksa alalım" diyerek yeşil ışık yaktı. (Milliyet)