Enner Valencia yeni sözleşme için ilk şartı! 

ABONE OL

Süper Lig'de bu sezon 20 golle krallık koltuğunda oturan ve Türkiye'de mutlu olduğunu dile getiren 33 yaşındaki Ekvadorlu, geleceğini garantiye almak istiyor. Fenerbahçe'nin 1 yıllık kontrat önerirken, Ekvadorlu yıldız ise 2 yıl olmasını istiyor.

Bu sezon golleriyle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia'nın geleceği merak konusu. Son olarak İtalyan ekibi İnter'in istediği iddiasıyla gündeme gelen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcular arasında olan Ekvadorlu yıldız, sarı-lacivertli ekipte kalmayı planlıyor.

Yönetim de Valencia ile devam etmeye kararlı. Ancak kontrat süresi taraflar arasında imzaların atılmasına engel oluyor. Fenerbahçe, 33 yaşındaki futbolcuya 1 yıllık kontrat veriyor.

1.8 milyon euro kazanıyor

Türkiye'de mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Valencia, yaşı nedeniyle geleceğini garanti altına almak istediği için sözleşmenin süresinin 2 yıla çıkartılmasını talep ediyor. Sarı-lacivertli takımda yıllık 1.8 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki santrfor, yönetim isteğini kabul ettiği resmi imzayı atacak. Tecrübeli golcü, Süper Lig'de 20 golle krallık yarışında liderlik koltuğunda oturuyor.(Sabah)