Erden Timur'dan Zaniolo itirafı

ABONE OL

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Zaniolo'nun transfer sürecinde yaşananları anlattı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, ara transfer döneminde kadrolarına kattıkları Nicolo Zaniolo'yu kulübü AS Roma ile yaşadığı sorunlar sayesinde 15 milyon euroya aldıklarını söyledi.

Mali Genel Kurul toplantısında konuşan Erden Timur, Zaniolo ve transfer süreciyle ilgili ''Zaniolo, biz almadan 6 gün önce 29+4 milyon euro'ya Bournemouth'a satılmıştı. Biz, 5 yıl vadeyle yarı fiyatına, 15 milyon euro'ya aldık. Transferin son günlerinde oyuncunun veya kulübün son anda vazgeçtiği oyuncu bakıyorduk. Öyle durumlarda travmatik bir şey oluyor. Oyuncu kulübe küsüyor, kulüp oyuncuya... İki oyuncu bulduk. Biri Hakim Ziyech'ti. PSG'ye gidiyordu ve sadece 3 dakika farkla kulübü yetiştiremedi. Chelsea'de kaldı. Diğeri de Zaniolo'ydu. Seneye sözleşmesi dolacaktı. Takımıyla kavgalı, seyircisi evi bastığı, Roma'yı terk ettiği için 30 milyonluk oyuncuyu 15 milyona aldık. Cebimizden de bir kuruş para çıkmadı. Zaniolo ve artı 3 yabancı oyuncunun yükü düşüldüğünde geçen seneki transfer dönemiyle aynı yükümlülüğe sahibiz'' ifadelerini kullandı.

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Zaniolo, sarı-kırmıızlı formayla Süper Lig'de 2 maça çıkarken, 1 gole imza attı.

erden timur galatasaray nicolo zaniolo